here we go again..

Hej alla roliga saker! Vad är det ni just nu sitter och beskådar? Rätt, en blogg. Inte vilken blogg som hellst? Min blogg. :) Och ja, det här är min tredje blogg och jag har jobbat mest på denna faktiskt, så kanske kommer fortsätta blogga och inte bara släppa det som jag gjorde med de andra bloggarna?

 

Jaja, klockan är 01.21 och min arm värker! Tog sprutan med vaccin för svininfluensan, och jag trodde faktiskt inte på att man fick så fruktansvärt ont i armen som alla sa. Fast dom hade rätt, det gör faktiskt riktigt ont! :( Och det blir ju tydligen sämre dagen efter, så vi får väl se hur det blir imorgon... Okej idag blir det eftersom att klockan är över 12. ;o

 

Haha alltså jag har ingen aning om vad mer jag ska skriva, :D Så ni får titta in lite då och då o se ifall något händer?
Heela designen på den här bloggen är random och tillfällig, tills jag orkar göra en bättre. :) Och namnet Cocazio är random.

 

Puss&kram

Josefin


Kommentarer
Postat av: Emma-Liisa

U BASTARD! :D WE LIKE IT! FORTSÄTT BLOGGAAA!!!!!!! HAHA, annars ska du få se på andra bullar (H) <3

2009-12-08 @ 01:44:15
URL: http://emmamikkola.blogg.se/
Postat av: Emma-Liisa

sv: HAHAHA, vi dödar nog inte :D men d går bra! ey? min smärta börjar försvinna ;o liiiiiite okej, nej! skoja ba hAHAHHA

2009-12-08 @ 02:06:06
URL: http://emmamikkola.blogg.se/
Postat av: Jennifer (Jejje)

DÄR SER DU! det gör ont 8D

2009-12-08 @ 09:22:11
URL: http://www.nogg.se/glitterzebra
Postat av: feliciaa

jätte fin blogg :D

2009-12-08 @ 12:19:14
URL: http://feliciaawestling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0